söndag 21 juli 2013

Glass i stora lass

Idag skulle vi åka till Veddige och vara med på ett glassevent. Men dagen till ära så skulle jag inviga min nya(begagnade) cykel. Den Rosa faran är inte direkt perfekt för geocaching så ny skulle den nya Gula blixten invigas.
 Dessutom skulle tjejerna få testa att geocacha på cykel.
Sagt och gjort nu skulle cyklarna på cykelställ och kosan styras mot Veddige. När vi gav oss av hemifrån var det inte så varmt så det var lite längre byxor på. Men i Veddige där sken solen och det var riktigt varmt.
Så in i en affär och handla lite mindre varmt till tjejerna sen bar det av runt i Veddige. Idag var det solglasögon på och vatten i massor.
Lite hann vi leka också!
Barn är bra att ha när man ska leta cacher på lekplatser. Men målet för dagen var ju inte bara cykla och cacha, det var ju det Glassevent som Team Lindfors hade ordnat.
Och glass är ju alltid gott. Vi fick också en rundtur på gården och det var trevligt.För vem kan motstå denna sötnos? Inte ens jag med koskräck.
Glass i stora lass kombinerat med en hel drôs med geocachare.
 Kan det bli så mycket bättre? Knappast.
Och så kommer dagens fråga: Kan du se cachen?
 Efter själva eventet  fortsatte vi vår geocaching tur i Veddige och totalt blev det 14 loggar. Inte illa i denna värmen. 
Och cykeln fungerade bra....Min iallafall. Ungefär 100m ifrån bilen hör vi ett poff och sen ett pyyyys. Alice fick punktering på sin cykel. Lite tur i oturen att vi var så nära bilen.

Tack till Team Lindfors för ett trevligt event!

1 kommentar:

  1. Låter som ett väldigt trevligt event.Är tyvärr inte så bra på att se cacher... men kanske ... kan ju ha en gissning iaf. Tur att ni var nära bilen då det bev punka på cykeln... :) Såg att ni varit ute och simmat också. Får nog försöka ta mig( och gubben) mot Holsljunga för en promenadrunda och en simtur.Fast just nu känns det lite för varmt...

    SvaraRadera